Seimo narys A.S.Nausėda siunčia linkėjimus rinkėjams

Ne vienas atkreipė dėmesį, kad jau kurį laiką niekur nesimato Šilutės rajone į Seimą praėjusių metų rudenį išrinkto Alfredo Stasio Nausėdos. Pasigedę jo, rinkėjai vienas per kitą ėmė teirautis apie jį socialiniuose tinkluose.

Susisiekus su A.S.Nausėda telefonu, jis sakė, kad niekur nedingo, tačiau šiek tiek sunegalavo – prireikė ir medikų pagalbos. Todėl jam tenka laikytis tam tikro ramesnio režimo, kuris apribojo jo galimybes būti aktyviam. Jis nori kuo greičiau grįžti į sau įprastą gyvenimą, dėl to klusniai vykdo visus savo gydytojų nurodymus.

Tuo pačiu – tai Dievo ir likimo suteiktas laikas, kai galima ramiai ir neskubant apmąstyti jau pradėtus ir numatyti tolimesnius darbus ir veiksmus. A.S.Nausėda sakė, kad šiuolaikinių technologijų pagalba, seka įvykius valstybėje bei parlamente. Todėl grįžus prie darbų, neprireiks daug laiko vėl pasinerti į politinį šalies gyvenimą.

A.S.Nausėda perdavė linkėjimus visiems Šilutės rinkimų apygardos rinkėjams. Ir dar kartą priminė, kad labai klusniai ir atidžiai vykdo medikų paliepimus, tad tikisi artimiausiu metu grįžti į sau įprastą aplinką. Tuomet pratęs pradėtus darbus ir imsis kitų, kurie pagerintų Šilutės rajono bei visos šalies žmonių gyvenimą.

1 Comment on "Seimo narys A.S.Nausėda siunčia linkėjimus rinkėjams"

  1. Manau, kad vieną gerą darbą padaręs (estakada bus)S.Nausėda gali ir pailsėti. Geros sveikatos!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*