Pirmą kartą Šilutėje – grupė „RONDO“

Išskirtinis ir vienintelis šventinis koncertas Šilutės kultūros ir pramogų centre vyks naujųjų metų išvakarėse – gruodžio 30 dieną!

Grupės „RONDO“ lyderis Aleksandras Ivanauskas – Fara šiais metais švenčia savo 60-ties metų jubiliejų. O jis sutampa su 45 metų sukaktimi jo buvimu populiariosios muzikos scenoje. Tai paminėti „RONDO“ grupė sumanė surengiant koncertinį turą po Lietuvos didžiausias ir pagrindines Vilniaus, Kauno Klaipėdos bei Šiaulių arenos.

Šilutės kultūros ir pramogų centro darbuotojai senai svajojo pakviesti „RONDO“ koncertuoti. Tad šie Aleksandro Ivanausko – Faros progų jubiliejai buvo puiki proga išdrįsti paskambinti telefonu tiesiai žinomam atlikėjui ir ne tik jį pasveikinti su jais, bet ir pakviesti surengti grupės koncertą Šilutėje. Ir visų džiaugsmui, gal kiek nustebęs dėl pasiūlymo greta didžiųjų arenų atvykti ir į Šilutę, A.Ivanauskas – Fara sutiko. Juo labiau, kad jis niekada Šilutėje nėra koncertavęs. Taip šilutiškiai gruodžio 30 dieną gaus puikią progą pasidžiaugti gyvai atliekamomis vienos populiariausių Lietuvos grupių „RONDO“ dainomis ir pasveikinti grupės lyderį su jubiliejais.

2018 metų pavasarį planuojama pradėti Šilutės kultūros ir pramogų centro modernizaciją. Suplanuotų darbų daug, dėl to kurį laiką miestas neturės didžiosios koncertinės salės. Todėl grupės „RONDO“ koncertas bus vienas iš paskutiniųjų prieš prasidedant šiems remonto ir statybos darbams.

Kaip sakė Fara, koncerte šilutiškiai išgirs visų laikų geriausius „Rondo“ hitus, scenos draugų dainas ir keletą kūrinių iš būsimojo grupės albumo.

Bilietai platinami Šilutės kultūros ir pramogų centro kasoje. Rezervacija telefonu 8 441 51518, mob. 8 671 09696. Kasos darbo laikas – I-IV: 15-18 val., V:15-17 val.

Renginio dieną bilietai brangs.

Be the first to comment on "Pirmą kartą Šilutėje – grupė „RONDO“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*