Atėjo laikas balsuoti

Vakar, sekmadienį, per LRT televiziją buvo parodyta balandžio 20 dieną Vilniuje, Didžiojoje televizijos studijoje, nufilmuota 12-oji „Dainų dainelės 2016“ laida. Joje dainavo ir būrys šilutiškių. Pagal šio konkurso taisykles žiūrovai taria galutinį žodį ir lemia rezultatus, kas taps konkurso laureatu. Savaitę po koncerto televizijos internetinėje svetainėje galima (ir reikia) atiduoti savo balsą už labiausiai patikusį dalyvį ar pasirodymą.

Priminsime, kad šiame koncerte dainavo du dar nelankantys mokyklos mažieji šilutiškiai. Tai Milana Čuchriajeva ir Ugnius Urnikis iš Šilutės lopšelio-darželio „Žvaigždutė“. Jis, vadovaujamas vadovės Linos Bendikienės, padainavo lietuvių liaudies dainą ,,Katins juods“. O pirmoji iš šilutiškių pasirodžiusi Milana taip pat dainavo lietuvių liaudies dainą ,,Gaidys pupą rad“. Ją šiam konkursui ruošė vadovė Daiva Pielikienė.

Vyresniųjų grupę atstovavo gimnazistai. Šilutės Vydūno gimnazijos vaikinų vokalinis kvartetas Kasparas Nognius, Pijus Oras, Povilas Kubilius ir Rolandas Gudaitis, vadovaujami mokytojos Gražinos Matulienės, atliko Algimanto Raudonikio dainą „Gaudo tylą vėjas“, kuriai žodžius parašė Petras Gaulė.

Paskutinė iš šilutiškių dainavo Šilutės pirmoji gimnazijos abiturientė Agnė Glemžaitė. Vadovaujama mokytojos Giedrės Pocienės ji konkursui parengė dainą „Tu mane pakylėji“ (muzika Rolfo Lovlando, žodžiai Brendano Greahamo).

Šilutiškiai dainininkai jau padainavo. Dabar lieka tik apsispręsti, kas verčiausias, ir atiduoti savo balsą. Balsuoti internetu galima tik už vieną dalyvį ir tik vieną savaitę – iki kito koncerto.

Balsuoti reikia čia.

Be the first to comment on "Atėjo laikas balsuoti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*