Šilutės bibliotekininkai šventė drauge su bičiuliais

Nors jau kiek ir blanksta gražios šių metų Šilutės miesto šventės įspūdžiai, tačiau vis ir vis dar norisi grįžti prie jos. Šiais metais visai nepelnytai mažesnio dėmesio sulaukė Šilutės F.Bajoraičio viešosios bibliotekos indėlis į šią šventę. Priežastis labai žemiška – nuo Žibų, kur ir yra šis kultūros įstaiga, prasidėjo pirmą kartą surengta šventinė eisena. Suprantama, visų žvilgsniai krypo į ją.

Taip jau sutapo, kad kai ji prasidėjo, Šilutės bibliotekininkai buvo paruošę ne vieną prasmingą renginį gražiai ir šventiškai išpuoštame savo kiemelyje. Daugiausiai jų buvo skirta jauniesiems miestiečiams. Juos į bibliotekos kiemelį prie knygų, muzikos, piešimo bei žaidimų viliojo knygų personažais persirengę ir vos atpažįstami jų bičiuliai bibliotekininkai. Tad, nežiūrint šurmulingos eisenos, bibliotekoje Šilutės šventės dieną vyko keletas šaunių ir įdomių susitikimų, koncertų bei žaidimų.

Šilutės bibliotekininkai pasidalino su „Šilainės krašto“ skaitytojais foto įspūdžiais iš savo smagiųjų renginių. Už tai labai dėkojame jiems ir ateityje linkime savo ir miestiečių bičiuliams rengti panašias šventes.

1 Comment on "Šilutės bibliotekininkai šventė drauge su bičiuliais"

  1. Jei ne ta eisena, būtumėm ir mes su vaikais atėję :(

Leave a comment

Your email address will not be published.


*