Pagėgių Vydūno bibliotekoje tęsiasi gyventojų kompiuterinio raštingumo mokymai

 Televizijos laidų vedėjo ir režisieriaus Vytenio Pauliukaičio teigimu, mokytis – lengva, klausti – ne gėda. Mokėti dirbti kompiuteriu bei išmaniomis technologijomis šiais laikais yra nebe įgeidis, o būtinybė. Vasario 6-18 dienomis Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos Bibliografijos-informacijos skyriuje vyko kompiuterinio raštingumo pradedančiųjų mokymai „Skaitmeninės technologijos TAU: ateik, sužinok, išmok“ ir pažengusiųjų mokymai „Karjeros galimybės TAU: inovatyvus savęs pristatymas“, „E. bendruomenės TAU: būk aktyvus, unikalus ir verslus!“, kuriuose dalyvavo Pagėgių krašto gyventojai. Grupė pasižymėjo darbštumu, dėmesingumu, žingeidumu ir pasiryžimu toliau mokytis.

Mokymai organizuojami vykdant projektą „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“. Projektas „Prisijungusi Lietuva“ finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis. Jo tikslas – skatinti Lietuvos gyventojus įgyti reikalingų įgūdžių efektyviai, įvairiapusiškai, saugiai ir atsakingai naudotis internetu, į šias veiklas aktyviai įtraukiant vietos bendruomenes.

Visus pageidaujančius įgyti skaitmeninio raštingumo pagrindus ar pagilinti turimas žinias, kviečiame registruotis į mokymus Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje ir filialuose.

Daugiau skaityti: http://www.pagegiusvb.lt/naujienos/pagegiu-vyduno-bibliotekoje-tesiasi-gyventoju-kompiuterinio-rastingumo-mokymai/

 Asta Andrulienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
Bibliografijos-informacijos skyriaus vedėja

Nuotraukos iš Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos archyvo

Be the first to comment on "Pagėgių Vydūno bibliotekoje tęsiasi gyventojų kompiuterinio raštingumo mokymai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*