Pagėgių krašto bibliotekose vyko mokymai „Viešosios paslaugos internetu kiekvienam“

Sausio 15, 16 ir 21 dienomis  Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje ir filialuose vyko tiesioginės transliacijos „Viešosios paslaugos internetu kiekvienam“, skirtos skaitmeniniam raštingumui ugdyti.

Kiekvienas dalyvis sužinojo kaip galima naudotis valstybės institucijų teikiamomis įvairiomis paslaugomis, teikti prašymus, deklaracijas, taip pat apie savitarnos portalus, skirtus mokesčiams sumokėti, kuris jungia kelių paslaugų tiekėjų sąskaitas, užsakyti įvairias pažymas VMI, SODRA, IGNITIS ir  pasinaudoti paslaugomis neišeinant iš namų.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenė nuoširdžiai dėkoja Pagėgių krašto žmonėms, kurie noriai ir aktyviai įsijungia į skaitmeninio raštingumo mokymus.

Visus pageidaujančius įgyti skaitmeninio raštingumo pagrindus ar pagilinti turimas žinias, kviečiame registruotis į mokymus Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje ir filialuose.

Projektas „Prisijungusi Lietuva, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“, finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis. #PrisijungusiLietuva tikslas – padėti gyventojams išmokti efektyviai, saugiai, atsakingai naudotis informacinėmis technologijomis bei internetu ir jo teikiamomis galimybėmis….

Asta Andrulienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
Bibliografijos-informacijos skyriaus vedėja

Nuotraukos iš Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos archyvo

Be the first to comment on "Pagėgių krašto bibliotekose vyko mokymai „Viešosios paslaugos internetu kiekvienam“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*