Įspūdingas Meno mokyklos jubiliejinis koncertas (video)

Vakar Šilutės Kultūros ir pramogų centre penkiasdešimties metų veiklos jubiliejų mininti Šilutės Meno mokykla surengė įspūdingą koncertą. Jame koncertavo ne tik dabartiniai jos mokiniai, bet ir tie, kurie ją baigė prieš keletą ar kelioliką metų. Nes ne vienas šios mokyklos buvęs auklėtinis tolimesnį gyvenimą su muzika ir susiejo. O tai didelis šio mokyklos pedagogų nuopelnas.

Iškilmėse dalyvavo Šilutės rajono vadovai – rajono meras Vytautas Laurinaitis, administracijos direktorius Sigitas Šeputis. Iš Vilniaus atvyko ir Seimo narys Artūras Skardžius. Jie visi dėkojo ir sveikino mokyklos kolektyvą.

Tačiau vis tik gražiausias sveikinimas ir padėka – pilna žiūrovų salė ir audringi plojimai, kai buvo pagerbti mokytojai senjorai, visą gyvenimą ugdę jaunuosius šilutiškius. Buvo padėkota Nijolei Bučienei, Danutei Zalcienei, Vandai Valužienei, Česlovui Jovaišai, Vytautui Vaičioniui. O taip pat 27 metus šiai mokyklai vadovavusiam Vytautui Jovaišai bei 22-erius Rūtai Gatelienei. Taip pat Padėkos raštai buvo įteikti mokytojams Angelei Alšauskienei, Liudmilai Tunaitienei, Liudmilai Kašėtienei, Gražvydui Railai ir Vytautui Bliūdžiui.

Mokyklą ir jos žmones sveikino ir rėmėjai, ir kolegos. Labai gražiai ir aiškiai Meno mokyklos misiją įvardino buvusi Šilutės Meno mokyklos auklėtinė, prieš dvidešimt septynerius metus pati baigusi ją, o šiandien Pagėgių Meno mokyklai vadovaujanti Evelina Norkienė. Trumpai – ugdant žmonių meninius sugebėjimus, auga laimingas žmogus. O ten, kur laimingi žmonės, visuomenė yra šviesi ir laiminga. Tai galima pamatyti žiūrint į dabartinį pasaulio žemėlapį.

Kalbos kalbomis, tačiau koncertas buvo nepaprastai įspūdingas. Šios mokyklos auklėtiniai grojo, šoko ar dainavo labai profesionaliai, su didėliu atsakingumu ir dėmesiu. Tai džiugino ne tik jų tėvelius ar mokytojus, o ir visus, kurie buvo šiame koncerte.

Lieka prisijungti prie išsakytų sveikinimų ir palinkėti Šilutės Meno mokyklos kolektyvui – norinčių mokytis mokinių, supratingų jų tėvelių ir pakankamo bei aiškaus valdžios dėmesio.

Siūlome susipažinti su užfiksuotomis koncerto akimirkomis bei pasiklausyti keleto koncertų pasirodymo ištraukų.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*