Šilutės politikai nesutinka su prokuratūros sprendimu

Vakar Šilutės rajono Tėvynės sąjungos Lietuvos krikščionių demokratų, Visuomeninio rinkimų komiteto „Už žmonių valdžią“, Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų), Lietuvos liberalų sąjūdžio bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos skyrių vadovai pasirašė kreipimąsi į Lietuvos Respublikos Prezidentę, Seimo narius, išrinktus vienmandatinėse Šilutės ir Pietų Žemaitijos rinkimų apygardose, Vyriausiajai rinkimų komisijai, Generalinei prokuratūrai ir Valstybės saugumo departamentui, kuriuo reiškia pasipiktinimą Klaipėdos apygardos prokuratūros Tauragės apylinkės prokuratūros lapkričio 21 dienos sprendimu, nutraukti politikų inicijuotą tyrimą dėl galimo rinkimų biuletenių klastojimo, dėl kurių buvo anuliuoti 2015 m. kovo 1 d. rinkimų rezultatai Šilutės rajono savivaldybėje.

Apie politikų pasipiktinimą tokiu teisėsaugos sprendimu buvo rašyta lapkričio 25 dienos straipsnyje „Neatmetama galimybė į teismą paduoti Vyriausiąją rinkimų komisiją“.

Politikai kreipimesi į minėtas institucijas viliasi teisingumo. Tad prašo inicijuoti prokuratūros nutarties dėl nutraukto tyrimo apskundimo.

kreipimasis-1 kreipimasis-2

Be the first to comment on "Šilutės politikai nesutinka su prokuratūros sprendimu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*