Velykėlių atgarsiai Švėkšnoje

Smagiausia pavasario šventė Vaikų Velykėlės jau praūžė senokai, tačiau jos atgarsiai dar gegužės 17 dieną girdėjosi Švėkšnos bibliotekoje bei Tradicinių amatų centre.

Čia praėjusio mėnesio pabaigoje vykusio renginio dalyviai rinkosi antrą kartą – pasiimti dovanų už aktyvų dalyvavimą Vaikų Velykėlėse 2019. Vaikų dovanėlėmis pasirūpino paramos ir labdaros fondas „Švieskime vaikus“, kuris šiemet užsiregistravusiems dalyviams dovanojo šilutiškės rašytojos Ignės Zarambaitės knygą „Stebuklingi senelio batai“.

Smagu buvo gauti ne tik dovanų, bet ir prisiminti pačią šventę, kurioje buvo gausu aktyvių žaidimų – estafečių, protą išjudinančių klausimų – viktorinoje, vaizduotę lavinančių spalvų – marginant didįjį kiaušinį, ir jėgų suteikiančių užkandžių – vaflių ir kakavos. Renginys visai neprailgo, nes jame dalyvavo gausus būrys vaikų, net 100 mokyklinukų. Šventės organizatoriai Švėkšnos biblioteka bei Tradicinių amatų centras dėkoja „Saulės“ gimnazijos vaikams ir mokytojams už aktyvų dalyvavimą veiklose.

Šventės rengėjai

Be the first to comment on "Velykėlių atgarsiai Švėkšnoje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*