Šilutės rajono politinė opozicija siūlo kolegai atsistatydinti

Padėjęs ranką ant Lietuvos respublikos Konstitucijos, Tarybos narys V.Pavilonis prisiekia gerbti ir vykdyti Lietuvos Respublikos Konstituciją ir įstatymus.

Vakar respublikinė žiniasklaida paskelbė, kad į rimtus nemalonumus yra patekęs Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys Vaidas Pavilonis. Panašu, kad valdančiosios daugumos partijos Tvarka ir teisingumas narys dar rugsėjo mėnesį pateko į autoįvykį Šilutės mažųjų laivų uoste, iš kurio pasišalino. Dėl viso to vyksta policijos tyrimas. Visai gali būti, kad pareigūnai turi pagrindo pareikšti rimtesnius kaltinimus, nei tik pasišalinimas iš eismo įvykio. Apie daugiau galite pasiskaityti 15min.lt straipsnyje „Šilutės tarybos narys – policijos akiratyje: įtariamas pasišalinęs iš įvykio vietos“.

Šilutės opozicija dėl to įvykio išplatino pareiškimą, kuriuo siūlo V.Paviloniui atsistatydinti.

Šilutės rajono savivaldybės opozicijos (mažumos) pareiškimas
2017-10-03
Šilutė

Šilutės mažųjų laivų uoste rugsėjo 22 d. Šilutės rajono savivaldybės tarybos narys, partijos Tvarka ir teisingumas Šilutės skyriaus narys Vaidas Povilonis galimai neblaivus sukėlė autoįvykį, kuris sulaukė plataus atgarsio rajono ir šalies spaudoje.

Opozicija tiki, kad teisėsaugos institucijos greitai ir objektyviai išsiaiškins šio įvykio aplinkybes ir kaltininkas (jei bus pripažinta) bus teisingai įvertintas.

Mes, Šilutės rajono savivaldybės tarybos opozicija (mažuma), reaguodama į tai, kad Tarybos narys galimai padarė vieną šiurkščiausių ir pavojingiausių nusižengimų (gal net nusikalstamą veiką), o tai pakerta gyventojų pasitikėjimą rajono valdžia, reikalaujame, kad Savivaldybės tarybos narys partijos Tvarka ir teisingumas narys Vaidas Povilonis, nelaukdamas tyrimo pabaigos, pasiaiškintų visuomenei bei Savivaldybės tarybai ir atsistatydintų iš Šilutės rajono savivaldybės tarybos.

„Eidamas pareigas Tarybos narys vadovaujasi Konstitucija bei kitais įstatymais, Tarybos sprendimais, Savivaldybės gyventojų bendruomenės interesais ir savo sąžine.“ (114 Šilutės rajono savivaldybės tarybos veiklos reglamento straipsnis).

Šilutės rajono savivaldybės tarybos opozicijos (mažumos) vardu
pirmininkas Zigmantas Jaunius

 

2 Comments on "Šilutės rajono politinė opozicija siūlo kolegai atsistatydinti"

  1. O KODĖL DĖL jAKO TOKIŲ PRANEŠIMŲ NIEKAS NERAŠĖ? KIEK ŽMONIŲ JIS VEDŽIOJA UŽ NOSIES? kIEK NIEKAIP NEATGAUNA SKOLŲ

  2. Politinė opozicija – vaikų darželis

Leave a comment

Your email address will not be published.


*