Vilkyškių bibliotekoje – susitikimas su dainų autore ir atlikėja Juste Arlauskaite-Jazzu

Artėjant gražiausioms metų šventėms, kai gamta bąla ir kandžiojasi šaltukas, norisi pripildyti širdis šiluma bei gerumu. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos Vilkyškių filialas kvietė visus į susitikimą su žymia menininke, dainų autore, Lietuvos elektronikos, pop, eksperimentinės muzikos atlikėja, televizijos projektų veidu, įvairių vaidmenų kino juostose kūrėja, daugybės muzikos apdovanojimų laureate Juste Arlauskaite-Jazzu, pelniusia daugybę įvertinimo ženklų ne tik Lietuvoje (Auksinio disko laureatė „Auksinių diskų“ apdovanojimuose, daugiausiai M.A.M.A. muzikos apdovanojimų pelniusi atlikėja), bet ir Europoje (geriausia Baltijos šalių atlikėja MTV Europos muzikos apdovanojimuose). Žaviąją dainininkę lydėjo šio susitikimo moderatorius – visuomenininkas, renginių, įvairių projektų organizatorius bei vedėjas, Pilietinių iniciatyvų centro (Vilnius) vadovas Girvydas Duoblys.

Šį, 2021 m. gruodžio 13 d. vykusį renginį su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu, dovanojo elektros perdavimo sistemos operatorius „Litgrid“, valdantis elektros energijos srautus Lietuvoje bei palaikantis stabilų visos elektros energetikos sistemos darbą.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos direktorė Milda Jašinskaitė-Jasevičienė sveikino gausiai susirinkusius kraštiečius ir pristatė vakaro svečius. Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu dalinosi prisiminimais apie savo kūrybinį kelią. Viešnia, sulaukusi daugybės renginio dalyvių klausimų, mielai į juos atsakinėjo, atskleisdama savo muzikinį talentą, kuris prasidėjo dar ankstyvoje vaikystėje. Renginio metu menininkė atliko savo pirmąją kūrybos dainą ,,Paskutiniai laivai“, kitas milžiniško populiarumo sulaukusias savo dainas bei pristatė naujausius kūrinius. Vakaro pabaigoje šiems svečiams įteiktos simbolinės dovanėlės.

Po renginio visi norintieji galėjo įsiamžinti nuotraukoje su talentingąja ir charizmatiškąja viešnia Jazzu. O kitą dieną, Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenės iniciatyva, Justei Arlauskaitei-Jazzu ir Girvydui Duobliui organizuota ekskursija po žymiausius Pagėgių krašto gamtos, istorijos ir kultūros objektus bei kviesta dar ne kartą sugrįžti į Pagėgius naujiems, gražiems, šiltiems, skambantiems susitikimams…

Nuotraukas iš susitikimo galima pažiūrėti čia…

Laima Norbutienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
Vilkyškių filialo bibliotekininkė

Nuotraukų autorė Asta Andrulienė

Be the first to comment on "Vilkyškių bibliotekoje – susitikimas su dainų autore ir atlikėja Juste Arlauskaite-Jazzu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*