Televizijos laida apie pamario kraštą

Birželio mėnesį Šilutėje ir Klaipėdos rajone buvo filmuojama TV 3 laida Maisto kelias. Laidoje pristatomas Pamario kraštas ir šio sezono Vėtrungių kelias, kuris jau startavo birželio 26 d.

Jau šį šeštadienį   (07.11) 9.30 val. per TV3 televizija televiziją bus rodoma laida „Maisto kelias“ apie kelionę po  Klaipėdos apskritį  ir Šilutės rajoną.

Šilutės kultūros ir pramogų centro, kuris yra „Vėtrungių kelio“ žaidimo operatorius, kvietimu laidos kūrėjai lankėsi Šilutės rajone ir susipažino su Šilutės krašto kulinariniu paveldu ir šio sezono „Vėtrungių kelio“ žaidimu.

Kartu su laidos vedėjais – Gidonu Šapiro-Bilu, Ilona Juciūte ir šefu Dilanu Dampella Gamage apsilankysime Šilutės Hugo Šojaus dvare. Čia ne tik apžiūrėsim veikiančias ekspozicijas, bet ir prie kafijos puodelio sužinosim daugybę paslapčių apie Klaipėdos krašto gyventojų buitį.  Praplėtę savo žinias vyksime į Ingos Rukyklele, kurioje pamatysime, kaip rūkoma žuvis pagal senąsias žuvies rūkymo tradicijas, na o kelionei einant į pabaigą užsuksim į ant Minijos upės kranto įsikūrusį restoraną Mėlynasis Karpis – čia paragausim gardžių žuvies patiekalų.

Kviečiame žiūrėti!

Be the first to comment on "Televizijos laida apie pamario kraštą"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*