Skelbiamas konkursas „Prosenelių, senelių amatai – gyvi dar šiandien“

Tradicinių amatų centras Švėkšnoje antrąjį kartą organizuoja daug svečių ir gerų atsiliepimų sulaukusį renginį „Amatų diena“. Šis renginys tarsi gyvas muziejus, su amatininkų dirbtuvėmis, darbo įrankiais, kūrybiniu procesu bei edukacine aplinka.

Šiais metais Tradicinių amatų centras Švėkšnoje plečia „Amatų diena“ renginio viziją, ir kviečia ne tik pažiūrėti, prisiliesti bei susipažinti, bet ir paieškoti amatų, papročių bei tradicijų savo šeimoje. Organizuojamo rašinių bei nuotraukų konkurso „Prosenelių, senelių amatai – gyvi dar šiandien“ dėka, kiekvienas iš Jūsų galite sugrįžti į prisiminimus, padėsiančius aprašyti savo šeimos tradiciją, kuri glaudžiai sietųsi su amatais, būtų perduodama iš kartos į kartą bei įamžinta nuotraukose.

Jūsų istorijos laukiamos nuo 2017m. gegužės 5d. iki gegužės 28d. (imtinai) el. paštu [email protected] arba Tradicinių amatų centre Švėkšnoje, Liepų a. 25a.

Konkurso sąlygas rasite mūsų tinklapyje – www.siluteinfo.lt

Įdomiausiai, išradingiausiai bei vaizdingiausiai  pateiktos istorijos bus apdovanotos, „Amatų diena“ renginyje, 2017 m. birželio 2 d.

VšĮ Šilutės turizmo informacijos centro filialas
Tradicinių amatų centras Švėkšnoje

Konkurso skelbimas-1

Be the first to comment on "Skelbiamas konkursas „Prosenelių, senelių amatai – gyvi dar šiandien“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*