Prezidentės padėka šilutiškių iniciatyvai

Valstybės gimtadienio proga AB „Šilutės baldai“ kolektyvas visiems miesto vaikų darželiams pagamino ir dovanoja natūralaus medžio kaladėles, iš kurių pakvietė kartu pastatyti Lietuvos valstybingumo simboliais tapusias šalies pilis. Prie šios iniciatyvos prisijungė ir Šilutės meno mokykla.

Už išradingumą, pilietinio mąstymo puoselėjimą, gebėjimą sutelkti bei tautiškumo ir bendruomeniškumo jausmą trispalvėmis Prezidentė apdovanojo 21 pilietinės akcijos iniciatyvą „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“.

Penktą kartą vykusi šalies vadovės inicijuota akcija kvietė kūrybingai ir prasmingai minėti valstybės gimtadienį ir savo idėjomis dalytis su visa Lietuva. Oficialioje interneto svetainėje buvo užregistruota daugiau kaip 400 valstybės gimtadienio šventimo sumanymų.

Prie akcijos šiemet gausiai prisijungė mokyklos ir darželiai, vietos bendruomenės, įmonės, šalies miestai ir miesteliai, įvairios organizacijos bei užsienio lietuviai. Žmonės organizavo šventinius renginius, iškylas ir žygius, inicijavo įvairias akcijas, šventiškai puošė savo aplinką, ėmėsi labdaringos veiklos.

„Džiugu matyti, kad valstybės gimtadienis tapo vienybės švente visoje šalyje ir už jos ribų. Dėkoju visiems, kurie kūrybingai ir prasmingai minėjo Vasario 16-ąją, kad ji būtų džiaugsminga ir skambi laisvės šventė“, – sakė Prezidentė.

Nuotraukoje (iš kairės):
SBA koncerno viešųjų ryšių vadovė Virginija Dunauskienė, AB „Šilutės baldai“ direktorė Asta Dijokienė, LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Šilutės meno mokyklos dailės mokytojai Živilė Skirkevičienė ir Arnoldas Milukas.

Šilutės meno mokyklos infrmacija 

Be the first to comment on "Prezidentės padėka šilutiškių iniciatyvai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*