Plaškių bažnyčiai dengiamas laikinas stogas

Nežiūrint blogo oro nuo pirmadienio, spalio 1 d., Plaškių bažnyčios atkūrimo bendrijos nariai, vadovaujami iš Vokietijos atvykusio draugijos nario inžinieriaus Bernhard Rosenberg, laikina danga dengia bažnyčios stogą.

Ponas B. Rosenberg su žmona Ulrike atvyko su visais darbo įrankiais ir ilgomis kopėčiomis. Darbus ant stogo padeda atlikti aukštalipys iš Šilutės Arnoldas Sirvydis su savo komanda. Kiekvieną dieną dirba draugijos pirmininkas Viktoras Bergner su žmona Rita, draugijos narys Kęstutis Gedminas, nuoširdžiai padeda pasienio tarnautojai bei Stoniškių seniūnijos žmonės. Stoniškių seniūnas Gintautas Stančaitis pasirūpino elektra bei reikalinga technika.

Visiems besidarbuojantiems pietus paeiliui gamina Plaškių kaimo šeimininkės. Visiems dirbantiems reikia palinkėti tik gero oro, ištvermės ir sveikatos.

3 Comments on "Plaškių bažnyčiai dengiamas laikinas stogas"

  1. Yra nuostabių žmonių, kurie daro tai, kam širdis pritaria. JIe pasišvenčia be atlygio ir tai darydami jaučia, kad kitaip pasielgti negalėtų. Ant tokių žmonių laikosi Bažnyčios ir visas kitas kultūros paveldas. Jiems Dangaus karalystės durys atviros. Su padėka Edita Barauskienė

  2. Ieva Augulienė | 2018-10-05 at 09:08 |

    Žiūrint jau į nuveiktus darbus– bedvasiai žodžiai praranda prasmę.
    LAI DIEVAS LAIMINA JUS (DIRBANČIUS, KURIANČIUS, PADEDANČIUS…) IR JŪSŲ DARBUS.

  3. Rita.B | 2018-10-11 at 19:42 |

    Aciu uz palaikyma.Kas galite ir norite,prasome prisideti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*