Pergalei reikia mūsų palaikymo balsų

Rytoj vakare vyks labai atkakli muzikinė kova, kurios baigtį lemsime mes, žiūrovai. Šilutiškiams į ją įsijungti yra tiesiog būtina, nes vienas iš galimų nugalėtojų – mūsiškis dainininkas iš Rusnės Valdas Lacko. Per LRT televiziją transliuojamoje laidoje jis rungsis dėl galimybės atstovauti Lietuvą šių metų gegužę Stokholme, Švedijoje, vyksiančiame Eurovizijos konkurse.

V.Lacko pasakojo, kad jis atliks drauge su kompozitoriumi ir aranžuotoju Pauliumi Jasiūnu parašytą dainą „Stay Tonight“. Savo melodingumu, šiek tiek primenančiu ankstesnių metų Eurovizijos konkursus, šis muzikinis kūrinys, matyt, ir patraukė klausytojus. Kurdami dainą jiedu ir rinkosi būtent tokį dainos formatą. Ir nors laidų metų iš komisijos narių negailėta pastabų, tačiau užsienio komisijos palanki nuomonė bei didelis žiūrovų palaikymas lėmė aukštą vietą. Galiausiai prieš porą savaičių televizijos žiūrovai balsavo taip aktyviai, kad iki šiol nedaug kam matytas ar girdėtas Valdas Lacko susumavus visus balsus pakilo viena vieta aukščiau nei žinomas Donatas Montvydas. Tai buvo labai netikėta ir be galo smagu, sakė V.Lacko.

Jei šį šeštadienį televizijos žiūrovai Valdui ir jo dainai bus tokie pat dosnūs, tai dar kitą šeštadienį muzikinė kova persikels į tiesioginį eterį. Tuomet, anot V. Lacko, sportiniais terminais kalbant, vyks konkurso pusfinalis.

Paklaustas, kaip jaučiasi rusniškis Vilniuje, vienoje scenoje su žinomais Lietuvos dainininkais, Valdas sakė, kad jausmas labai geras. „Ten patenki į ratą stipresnių, į savotišką muzikinį elitą, tad yra į ką pažiūrėti, ko pasimokyti. O lipant į sceną – sulauki patarimų, kaip joje elgtis, kaip žiūrėti į kameras. Dažniausiai patarimai geranoriški. Taip kaupiasi begalinės patirties bagažas“, – džiaugėsi dainininkas.

Tiesa, V. Lacko tikrai ne naujokas Vilniaus televizijų scenose. Praėjusių metų pavasarį jis drauge su žmona Vainora dalyvavo LRT televizijos projekte „Dainų daina“. Taip pat prieš keletą metų per LNK transliuojamoje laidoje „Lietuvos balsas“. O kur dar dainavimas drauge su šilutiškių kaimiškos muzikos ansambliu „Karčema“ muzikiniame projekte „Duokim garo“.

Tad belieka Valdui Lacko palinkėti didelės sėkmės. O visiems rytoj, šeštadienį, 21 valandą, per nacionalinę LRT televiziją stebėti rusniškio pasirodymą ir balsuoti už jį. Žinoma, būtina pakviesti balsuoti draugus bei gimines, kurie gal kol kas ir nežino šio dainininko, bet tikrai jau nebetoli tas laikas, kai galės pasididžiuodami pasakyti – „ir mano balsas lėmė, kad jis tapo žinomu dainininku“.

Nuotrauka iš LRT video įrašo.

1 Comment on "Pergalei reikia mūsų palaikymo balsų"

  1. Šaunuolis Valdas. Sėkmės

Leave a comment

Your email address will not be published.


*