Paroda „Draugams ir bendraminčiams“  

Visą eilę metų dirbant žurnalistinį darbą, daugelis įvykių nugulė aprašymų eilutėse laikraščio „Šilokarčema“ puslapiuose, „Šilainės sodo“, o vėliau ir „Šilainės krašto“ interneto svetainėse. Neatsiejama visa ko buvo ir iliustracija – nuotrauka.

Pamažu fotografijų vis daugėjo, tad, norint jas suvaldyti, būtina buvo archyvuoti. Taip atsirado ir skyrelis „Kultūrininkai“. Jis metai iš metų vis didėjo. O jame – daugybę mielų ir savo darbui be galo atsidavusių šios srities žmonių.

Kiek anksčiau buvo kilusi mintis Kultūros dienos proga surengti tradicinę fotografijų parodą kur bibliotekoje. Tačiau laikas taip greitai bėga, kad nespėjus apie tai pagalvoti, toji Kultūros diena ir atėjo. Tad neliko nieko kito, tik kaip tai surengti virtualią parodą.

Pavadinimas „Draugams ir bendraminčiams“ atsirado labai natūraliai, daug nieko negalvojant – tai iš ties žmonės, kuriuos tokiais ir laikau,  ir kuriems, visų pirma, šio paroda ir skirta. Juolab, kad ir pats norėčiau būti su šiuo būriu siejamas.

Tad šiandien, balandžio 15 dieną, sveikindamas savo draugus ir bendraminčius su Kultūros diena, kviečiu pasinerti į prisiminimus – ne vienoje iš nuotraukų pamatysite save jaunesnį. O tas vaizdas teprimena tą įvykį, kurį jūs rengėte, dalyvavote ar tiesiog jame buvote. Gražios šventės!

Be the first to comment on "Paroda „Draugams ir bendraminčiams“  "

Leave a comment

Your email address will not be published.


*