Pagėgiuose lankėsi 19 Kalėdų senelių

Tikite ar ne, bet į Pagėgius šventinio laikotarpiu metu buvo atvykę 19 Kalėdų senelių – juk įžengėme į 2019- uosius. Ir ne tik Pagėgiuose: Pagėgių seneliai antrus metus džiugino  žmones Trakuose, Kaune.

Nuo Senelių neatsilieka Baltosios meškos, elnias Rudolfas ir dalina šventinę nuotaiką, džiugesį ir jaukias dovanėles, kuris Seneliams kasmet „pasigaminti“ padeda Švedų organizacija „Pagalba Lietuvai“ ir jos administratorius Lietuvoje Tadas Girčius.

Darbštūs Kalėdų seneliai aplanko daugybę vaikučių. Tačiau Pagėgių palaikomojo gydymo ir slaugos senelių namų gyventojus privalo aplankyti, kitaip šie žmonės prarastų viltį. Juk Seneliai juos lanko nuo 2010-ųjų. Pagėgių švento kryžiaus bažnyčios tikintieji sulaukia Senelių bažnyčioje, Pagėgių krašto mažieji taip pat kasmet, antrąją Kalėdų dieną susitinka su Seneliais prie miesto eglės.

Šilumos ir jaukumo visuomet duoda bendradarbiavimas. Asociacija „Pagėgių bendruomenė“ sukviečia Kalėdų Senelius, kurie šiais metais aktyviai bendravo su mažaisiais Kalėdų senelio namelyje miesto parke, o Kultūros centro darbuotojai pasirūpino, kad antrąją Kalėdų dieną, kuomet Pagėgių bendruomenės sukviesti Trečiojo tūkstantmečio Seneliai organizuoja susitikimą, renginio dalyviai gautų karštos arbatos.

Asociacijos „ Pagėgių bendruomenė“ informacija

Be the first to comment on "Pagėgiuose lankėsi 19 Kalėdų senelių"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*