Mielas, šiltas ir geras vakaras su poete D. Žibaitiene

Trečiadienį Šilutės F.Bajoraičio viešojoje bibliotekoje įvyko be galo malonus ir šiltas poezijos vakaras, kuriame skambėjo poetės, mokytojos senjorės, Dalios Žibaitienės eilėraščių posmai.       

Savo eilėraščius skaitė ir pati D.Žibaitienė, ir jautriai renginį vedusi mokytoja Daiva Trijonienė, ir charizmatiškasis Anatolijus Žibaitis, ir jaunieji Šilutės M.Jankaus pagrindinės mokyklos mokiniai. Jaukiai vakaro nuotaikai toną davė ypatingai melodingu ir sodriu balsu uždainavęs renginį pradėjęs Klaipėdos S.Šimkaus konservatorijos absolventas Domas Saulevičius.

O vakaro pabaigoje – buvo daug gėlių. Jomis D.Žibaitienę pradžiuginti buvę bendradarbiai, draugai, bičiuliai, kaimynai bei jos poezijos gerbėjai. Nors niekur apie tai nebuvo tiesiogiai užsiminta, tačiau šiuo Šilutės bibliotekininkų surengtu poezijos vakaru ir mielu susitikimu buvo paminėtas Šilutės poetės Dalios Žibaitienės 80 metų jubiliejus.

Panašus ir toks pat mielas susitikimas su poete D.Žibaitiene prieš savaitę vyko jos gimtajame mieste – Jurbarke.

Savo ir savo skaitytoju vardu garbingo gimtadienio proga sveikiname ponią Dalią ir linkime daug sveikatos bei jėgų. O taip pat ir toliau rasti pačius talpiausius ir taikliausius žodžius, kuriais eilėraščių posmais poetė moka pasakoti apie gyvenimą ir mūsų būtį.

Be the first to comment on "Mielas, šiltas ir geras vakaras su poete D. Žibaitiene"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*