Interaktyvus žaidimas „Grindopolis“ sulaukia vis didesnio susidomėjimo

Vasario 12 d. Šilutės F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje lankėsi Šilutės socialinių paslaugų centro lankytojai. Kitą dieną mus aplankė Šilutės Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos 5d klasės mokiniai kartu su mokytojomis Roberta Tamošauskaite ir Regina Vytuviene. Visi jie išbandė interaktyvų žaidimą „Grindopolis“.

Atvykę svečiai susiskirstė į komandas, kurios sugalvojo pavadinimus. Pasiruošus žaidimui ir aptarus jo taisykles prasidėjo veiksmas. Komandos nariai pasitardami vieni su kitais atsakinėjo į klausimus, susijusius su Šilutės kraštu, jo istorija, kultūra, žymiais žmonėmis ir kt. Dalyviams, be atsakinėjimų į klausimus, reikėjo sužaisti ir nesudėtingus interaktyvius žaidimus.

Tiek Šilutės socialinių paslaugų centro lankytojai, tiek M. Jankaus pagrindinės mokyklos mokiniai ne tik pasitikrino turimas žinias apie Šilutės miestą bei jo rajoną, mokėsi dirbti komandoje, bet sužinojo ir daug naujų faktų apie kraštą, kuriame jie gyvena. Viso žaidimo metu svečius lydėjo puiki nuotaika ir azartas. Apsilankiusiems dėkojame už puikią nuotaiką ir smagų susitikimą.

Visus šilutiškius bei miesto svečius, šeimas, draugų kompanijas, grupes kviečiame išbandyti jėgas žaidžiant intelektualų žaidimą „Grindopolis“. Užsiregistruoti galima atvykus į Šilutės F. Bajoraičio viešąją biblioteką (I aukštas, Tilžės g. 10) arba tel. (8 441) 77 137.

Interaktyvaus žaidimo „Grindopolis“ užsiėmimai vykdomi įgyvendinant Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos tęstinį projektą „Jaunųjų technologų akademija“ bibliotekoje“ (projekto vadovė – Akvilė Tamošiūnė), finansuotą Lietuvos kultūros tarybos ir Šilutės rajono savivaldybės.

Ovidijus Normantas,
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Informacijos skyriaus vyresnysis bibliotekininkas

Be the first to comment on "Interaktyvus žaidimas „Grindopolis“ sulaukia vis didesnio susidomėjimo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*