Emeritų popietė Kintuose

Sausio 19 dieną Kintų pagrindinės mokyklos daugiafunkciniame centre vyko renginys „Emeritai – šimtmečio išminties lobis“.

Tai renginys, skirtas pagyvenusiems ir nemaža išminties sukaupusiems žmonėms. Jame dalyvavo Tauragės senjorų 3-ojo amžiaus universiteto studentai ir klubo nariai, Žygaičių universalaus daugiafunkcio centro emeritų klubas, Traksėdžių bendruomenės emeritų klubas „Traksėdžių viltis” ir Inkaklių bei Kintų emeritų klubai. Taip pat svečiavosi ir Macikų socialinės globos namų gyventojai su savo nuostabia dirbinių iš molio ir kitų medžiagų paroda.

Kiekvienas klubas pristatė savo veiklą, nuveiktus ypatingus darbus, vietovės svarbiausią patiekalą bei darbelius ir rankdarbius. Popietę pagyvino spektaklis „Kitokia Raudonkepuraitė“, kurį vaidino Macikų socialinės globos namų gyventojai. O visus šimtmečio proga sveikino namiškiai – Kintų šokių kolektyvai „Kanarėlės“ ir „Kintai“ bei mažieji Kintų mokyklos muzikantai – dainininkai Ema ir Ąžuolas. Renginys skatino bendrystę tarp Lietuvos emeritų klubų.

Renginį sumanė ir surengė Kintų pagrindinės mokyklos Daugiafunkcio centro vadovė Ilona Papievienė, padedama mokyklos socialinės darbuotojos Jurgitos Tamošiūnienės.

Deimantė Grakauskaitė yra Kintų pagrindinės mokyklos mokinių tarybos pirmininko pavaduotoja

Be the first to comment on "Emeritų popietė Kintuose"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*