Baigiamuosius darbus pristatė 26-toji dailininkų laida

Šiandien ketverių metų mokslo kursą baigė trisdešimt du dvidešimt šeštos laidos Šilutės meno mokyklos Dailės skyriaus mokiniai. Tai nemažas įvykis ne tik mokiniams, bet ir jų tėveliams, artimiesiems. Šis baigimas buvo vainikuotas viešu baigiamųjų darbų pristatymu mokyklos vidiniame kiemelyje.  

Kaip pristatymo pradžioje sakė šio skyriaus mokytoja Živilė Skirkevičienė, jos skaičiavimu, drauge per tuos metus, įvairius plenerus jie praleido daugiau kaip 1000 valandų. Per tą laiką jie mokėsi ne tik dailės dalykų, o taip pat pažinti ir meno pasaulį.

O kad šie, dabar jau buvę Meno mokyklos mokiniai, dabartiniai absolventai, iš ties daug išmoko, buvo galima pamatyti ir pajusti jų diplominiuose darbuose. Pieš draugų, bendramokslių, tėvų auditoriją jie turėjo pristatyti, kaip jį, kūrė, kodėl pasirinko tokią temą ar jo kryptį. Ne vieno jų kad ir trumpas pasakojimas liudijo apie pakankamą išprusimą šioje srityje.

Tiems, kurie norės pamatyti Meno mokyklos Dailės skyriaus 26-tos laidos mokinių darbus, tai galės padaryti apsilankę Šilutės F.Bajoraičio viešojoje bibliotekoje. Parodos, kuri veiks savaitę, atsidarymas įvyks šį šeštadienį, Šilutės miesto šventės metu.

1 Comment on "Baigiamuosius darbus pristatė 26-toji dailininkų laida"

  1. Nuostabu | 2016-05-27 at 08:12 |

    Kokie šaunūs darbai! Kiek talentingų vaikų !!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*