15 metų jubiliejaus proga – festivalis „Pramoga“

Vasario 25 dieną Kintų pagrindinės mokyklos daugiafunkciame centre įvyko pramoginių šokių festivalis „Pramoga“. Taip tą šeštadienio vakarą šokio sūkuryje buvo paminėtas šio miestelio suaugusiųjų šokių kolektyvo „Kintai“ 15 metų jubiliejus. 2002 metai kolektyvą subūrė ir nuo to laiko jam vadovauja choreografė Asta Gužauskienė. Pasveikinti šokėjus bei dalyvauti šioje šventėje atvyko kolektyvo draugai, bičiuliai ir gausus kintiškių būrys.      

Tą vakarą šeimininkų ir svečių šokiai bei dainos buvo apjungtos į teatralizuotą programą: pasirodymo dalyviai „lankėsi“ bare „Po žibintais“. Šventinei šou aplinkai kurti padėjo tinkamos šviesos, dūmų mašina bei puikus garsas. Visi – ir kintiškiai, ir svečiai – šoko, dainavo ir linksminosi iš širdies. Puikia nuotaika netrukus užsidegė ir salėje esantys žiūrovai – šie kasmetiniai šokių festivaliai, už jų puikų parengimą, yra mėgiami ir kintiškių laukiami. Renginio vedėjais šiais metais buvo ilgamečiai kolektyvo šokėjai Vaida Nausėdaitė ir Rudolfas Barauskas.

Jubiliejinės šventės pabaigoje „Kintų“ šokių kolektyvo šokėjams buvo įteiktos padėkos. Pasidžiaugti pasiekimais bei pasveikinti draugus atvyko Telšių rajono Nevarėnų kultūros centro stilizuotų šokių moterų grupė „Asorti“ ir jos vadovė Raimonda Padolskienė, Kretingos rajono Salantų kultūros centro linijinių šokių grupė „Mozaika“ su vadove Alma Preibienė. O taip pat sveikino bei šventinę nuotaiką kurti padėjo Kintų pagrindinės mokyklos šokių kolektyvas „Deima“, vadovaujamas Juditos Jakienės. Dainomis prie šio šou prisidėjo ir Kintų pagrindinės mokyklos vaikinų vokalinis ansamblis bei Kintų Vydūno kultūros centro moterų vokalinis ansamblis „Nendra“. Šiems kolektyvams vadovauja Laima Bušininkienė.

Kolektyvą sveikino ir už Kintų vardo garsinimą dėkojo Kintų seniūnas Antanas Kližentis, Kintų Vydūno kultūros centro direktorė Rita Tarvydienė.

Šventės rengėjai dėkoja rėmėjams: A.Cyrulytės įmonei „Kintų duona“, UAB „SLP žuvis“.

1 Comment on "15 metų jubiliejaus proga – festivalis „Pramoga“"

  1. Nijolė | 2017-03-01 at 21:33 |

    Gera šokti Kintų kolektyvuose! Ačiū Vadovei Astai!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*